Westrend

Szállítási feltételek

Webáruházunk megrendeléseit a GLS, a FoxPost futárszolgálatok kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a  megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.  A csomag értékének előre történő kiegyenlítését preferáljuk, hiszen ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb, de természetesen  teljesítjük az utánvétes szállítást is. A megrendelt terméket a csomag átvételekor utánvét esetén a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Az aktuális díjszabás megtekinthető egy termék kosárba helyezése után a kosár oldalon.