Westrend

Szállítási feltételek

Webáruházunk megrendeléseit a Magyar Posta Zrt., a GLS, a FoxPost kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a  megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.  Alap esetben a csomag értékének előre történő kiegyenlítését kérjük, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb, de a vevő kérésére adott terméktől függően teljesítjük az utánvétes szállítást is. A megrendelt terméket a csomag átvételekor utánvét esetén a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK WESTREND

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Díjszabás